tiistai 30. joulukuuta 2014

Ojdå, så vackert!

Kansalaiset, medborgare! Ennen kovasti toivottuja joululahjoja saatte vähän IKEAa. Oon jo pidemmän aikaa himoinnu lähteä käymään tuossa suloisessa hallirakennuksessa, jossa voisin asua, kun edellisestä kerrasta on jo niin kauan. Lähdettiin tänään vähän suunniteltua myöhemmin ajelemaan kirkkaana talvipäivänä kohti Haaparantaa (oi, oikein ulkomaan matka!), josta kotiuduttiin vasta kymmenen aikaan illalla. Vaikka sanaakaan ei länsirajan tuolla puolen tarvinnu maan kieltä puhua, tuo reissu kyllä aiheutti minussa melkosen "haluan koittaa puhua ruotsia" -villityksen, että melkein meinasin yrittää kirjottaa tätäkin heikoilla ruottin taidoillani (teiän etu, etten sitä alkanu tekemään, ette ois ymmärtäny minun sönkköjutuista mitään).


Kauheasti ruotsia ei kuitenkaan tarvita siihen, että kerron näistä ostoksista, mitä siellä rajan toisella puolella tehtiin. Alotetaan näistä valkosista pitsi-ihanuuksista, joita edellisellä reissullaki jo himoitsin niiden tultua valikoimiin, ja joita on sittemmin näkyny joka toisessa blogissa ja kuvassa. Rakastan niitä suunnattomasti ja siksi Erik (lausutaan Eerik, onhan se nyt sentään ruotsalainen!) pääsi myös yhteen ruukuista. Erikistä tullaan kuulemaan myöhemmin ja pitsi-ihanuuksille on jo käyttötarkoitukset.

Boksia boksin perään! Pinkkejä laatikoita on oikeasti kaksi ja ne tulee minun vähän isomman laatikoston laatikoiden puolittamiseen. Oon niiiin kyllästyny siihen, että tavarat on jättilaatikoissa miten sattuu, mutta nyt siihenkin tulee muutos. Valkoiset pikkuboksit on lahjajuttuja varten, kyllä te tiiätte. Sitten on uusi tyyny ja viisi leffaa, koska kolme oli 99 kruunua ja kaksi myöskin. Leffat ei loogisesti oo kyllä IKEAsta, mutta Ruotsista kuitenkin (vaikkei Haaparanta Ruotsilta ihan tunnukkaan...).


Entisen heiveröisen paperitelinejutun tilalle tulee nyt vähän jämerämpi tapaus. Tietenkin piti muistaa myös ihanien mallikeittiöiden keskellä se, että mulla on kamala pakkomielle ostaa vihkoja, joten sellainenkin ostoksista luonnollisesti löytyy. Ne oli aika ihania (taas). 

Myönnän kyllä, että näiden kuvien tavaroiden lisäksi tuli kotiutettua myös pientä sälää erinäisiä synttäritapauksia varten, joita heti tammikuun alusta alkaa pukkaamaan. Ostettiin myös valkosia muovisia lehtitelineitä minun huoneeseen vihreiden pahvisten tilalle, kun yritän pikkuhiljaa saada värikirjavuutta sieltä pois. Ehkä joskus pitäis tehdä päivitetty huonepostaus, niin ymmärrätte! :)

Ja ehkä sitä ennen pitäisi ottaa myös itteä niskasta kiinni ja järjestellä vähän paikkoja + heittää turhia tavaroita laatikoista pois, niin ei itelläkään ahistais niin paljon. Tiiän, että Lotta lukee tämän ja kertoo äidille, jonka takia sitten kuulen tästä ja kauan. Ehkä heti aamusta alanki jo hommiin.

2 kommenttia:

  1. joo huonepostaus !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teen kyllä ehottomasti, kunhan saan tämän siistiin kuntoon! oon nimittäin alottanu tuon laatikoiden siivouksen, minkä takia minun huone on niin räjähtäneen näkönen, että ei mitään rajaa :)

      Poista