maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kohteessa ollaan


Hola hola buenos tardesta vaan kaikille, kohteessa ollaan - nimittäin Levillä! Ei tehty tänäkään vuonna poikettu perinteestä, vaan tultiin hiihtolomaksi Leville. Eka päivä ei poikkeuksellisesti oo kuitenkaan menny rinteessä, koska oltiin vasta kahen jälkeen täällä - oli nimittäin pieni muuttuja kotipihalla, nimeltänsä tyhjä autonakku. Perille kuitenki päästiin tämän kappaleen voimilla, josta jopa meiän Äiti on alkanu tykkäämään! Ei kauhean kauaa ehitty mökissä kyykkiä, kunnes Isi lähti työhommiin ja me lähettiin sitte samalla kyyillä kiertämään Levin keskustaa. Pääpysäkkinä meillä oli Pannukakkutalo, jonne kyllä oon todellaki menossa uudestaan! Siellä oli pannukakkuja jokaseen makuun ja muutenki paikka oli aika symppis - suosittelen.
           Kierreltiin myös muissaki kaupoissa ja auteltiin melkosesti hukassa olevia turistejakin. Oon muuten vieläki ihan rakastunu Ebba&Erkkiin ja voisin ostaa sen tyhjäksi, jos oisin rikas! Ollaan puhuttu Eevin kanssa siitä, miten se voi niin kuvitella, miltä minun talo näyttää, ku asun omillani, joten minun on oikeasti ihan pakko näyttää tuo kauppa sille, kun se tulee torstaiksi Leville!

Huomenna ois luvassa piiiiiitkä laskupäivä Lumin kanssa! Toivottavasti ois kiva sääkin, niin voisin jopa raahata kameran ehkä mukaan, niin voisin ottaa tunturikuvia teille tänne kans. Jos muuten bongaatte minut hurjasta vauhdistani huolimatta, niin älkää ujostelko, vaan tulkaa ihan reippaasti juttelemaan! :)

19 kommenttia:

 1. Nam! Onpa hyvän näkösiä pannukakkuja!:) Millasta on olla Levillä?:) Käyttekö sielä useasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne maistuki hyvältä! :) levillä on oikeasti ihanan rentoa ja kivvaa - ainaki itellä! yleensä mie oon kaikki päivät rinteessä, jos ei oo huono sää, ja ku mie oon entinen kilpalaskettelija, niin kyllä mie ainaki tykkään siitä vauhista, minkä rinteessä saa! ja jos on huono sää niin kiva viettää perheen kanssa vaikka leffailtaa ja näkkeehän täällä paljon kavereitaki, niin tekemisen puutetta ei oo.
   meillä on täällä oma mökki, joten me käyään aika useasti täällä kumminki, vaikkei tietenkään joka viikonloppu. mutta aina, ku löytyy koko perheellä yhteistä aikaa ja meiän mökissä ei oo varausta, niin sillon tullaan aina! ja hiihtolomathan me ollaan aina täällä :)

   Poista
 2. Vautsi! Kuulostaapa kivalta:) Onko teiltä pitkä matka rinteeseen? Siis oot entinen kilpalaskettelija!:o Vähänkö siistiä! Millasta se oli, minkä ikäisenä sitä harrastit ja miksi oot lopetit?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no lähimpään rinteeseen on semmonen 650m, joten ei hirmusen pitkästi!

   kilpalaskettelu oli oikeasti ihan huippua ja sieltä löyty niin paljon saman henkisiä kavereita itelle. jotenki se vauhti ja kilpailu oli mulle jotenki sopiva juttu, vaikken nyt mitenkään mikkään hullu kilpailunhimonen ihminen oo! alotin ite laskettelun 3-vuotiaana tuossa lähimmällä rinteellä, ku oltiin täällä sillonki hiihtolomalla, mutta kilpalaskettelun alotin varmaan joskus eskarissa tai 1. luokalla kai, en oo ihan varma. eka laskettelukoulun kautta aina välillä pörräsin kisoissa, josta sitte siirryin valmennusryhmään ja kisoja alko olemaan enemmän ja ympäri lappia.
   lopetin kilpalaskettelun joskus 5. luokalla sen takia, että reenejä ois alkanu olemaan joka päivä viikossa melkein koko vuoden ympäri (jopa kesällä) joita ei ois voinu missata, koska siinä vaiheessa kilpailusta alko tulla enemmän semmosta ammattimaisempaa tai sellasta, että siihen ois pitäny enemmän panostaa. joten siis päätin, että mielummin lopetan laskettelun ja jatkan muita harrastuksia, ku omistan koko elämäni sille. ja tein mielestäni ihan oikean päätöksen, koska mitä nyt kattoo minun kilpalaskettelukavereiden uraa, niin yhelläki on nyt tässä nuorten mm-kisat eessä. :)

   Poista
 3. oi tosi ihana blogi! varsinki bannerista tykkään! (-:

  VastaaPoista
 4. Mulla on niin ikävä leville! Ihana kattoo tuttuja maisemia sieltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinun pittää sitte tulla käymään täällä! :)

   Poista
 5. Vai sillei:) Onhan sulla tosiaan hyviä harrastuksia ja voi sitä laskettelua muutenki harrastaa ko kilpailu mielessä:) Sori muuten ko jouduit kirjottaan noin paljon mun takia:D Mut oon tosi ilonen että vastasit kunnolla!:) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin no mie nautin laskettelusta muutenki ja huippua tässä on se, että saa nauraa niille, joita ärsyttää, että tämmönen nuori tyttönen laskee nopeaa niitten ohi! :D ja eipä mittään, mie kyllä tykkään kirjotella, että ei ole mikkään ongelma - jos on kysyttävää, niin kysy ihmeessä! :)

   Poista
 6. Hahahha:D Kiva juttu:)

  VastaaPoista
 7. waaau upeita ja kivan isoja kuvia, tykkään paljon! :) voisin jäädä vaikka seurailee sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! jää ihmeessä, jos tykkäät! :)

   Poista
 8. Banneri on aivan ihana sopii tänne kuin nenä päähän, kuvia voisi olla mun makuun vähän vähemmän, mutta kuvat ovat laadultaaihan superhyviä, ja ne olivat ihanan isoja(: ja teksti oli mielestäni ihan lepposta luottavaa, hyvä blogi (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! näitä kuvia nyt vähän riittää, kun valokuvauspainotteinen blogi tää kumminki on :)

   Poista
 9. Wou miten ihania kuvia! Mä en oo ikinä käyny Levillä, mut näyttää tosi upeelta paikalta :) ihana banneri ♥

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ♥ kannattaa käyä! ja jos jäät lukemaan, niin näät varmasti vielä kuvia tunturistaki, jossa näyttää uskomattomalta :)

   Poista
 10. ääw :( tulin toissapäivänä takasi leviltä ja omat levikuvat saa jo ikävän takas sinne ja nyt mun ikävä vaa pahenee.. se paikka on vaan oikeesti täydellinen ♥ haluan asumaa sinne aina talveksi :(

  http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii! sinun pittää sitte joskus toteuttaa unelma ja muuttaa tänne! toinen hyvä vaihtoehto on muuttaa rovaniemelle ja reissata sieltä tänne aina ku huvittaa :)

   Poista