lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lomalainen


Ensimmäinen lomapäivä on kulunu Warp päällä, enkä yhtään kyllä valita! Oon lähinnä vaan värkkäilly Photarin kanssa muokaten kesäkuvia ja kattonu telkkaria - oon myös saanu melkein kaikki esittelykuvat valmiiksi, kun oon varmaan ikuisuus sitte luvannu päivitellä tuota mie-osiota tuosta.

Oon muuten tässä ajatellu, että josko kaventaisin blogin leveyttä tai lisäisin sivupalkin, koska pystykuvista tulee ihan törkeän isoja, jos en laita kahta vierekkäin (ja aina ei ees löydy kahta, mitä laittaa!). Oon kuitenki kiintyny näihin isoihin kuviin ja vaatii melkosen työn, että saan suurimmasta osasta postauksista sitte vaihettua kuvien leveyttä. Mutta mitä mieltä te ootte, kavennanko leveyttä/lisään sivupalkin vai piänkö samana, mitä tää nytten on? :)

12 kommenttia:

 1. tuli mieleen tosta muokkailusta, ekkö ollukki sarasteella tetissä? mitä teit siellä koska hain sinne kesätöitä ja musta tuntuu etten ehkä uskallakkaa mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo olinhan mie! haha, mieki oon hakenu sinne kesätöihin! ;)
   jos pääset, niin ihmeessä menet! mie ainaki laitoin asiakkaitten töitä pahveihin ja kuoriin, tulostelin niitä, muokkailin joitaki tapauksia, avustin kuvauksissa, laitoin näyteikkunat uuteen uskoon ja sain pitää ne omat kuvaukset - sitä tuskin et kuitenkaan varmaan tee siellä, jos pääset

   Poista
 2. ...ja pidä tällasena mun mielestä :) jos sulla on niitä pystykuvia nii mua se ei ainakaa haittais jos se ei oo yhtä levynen ku vaakakuvat nii sillee siitä ei tulis liian iso. tai sitte jossei oo ns. paria nii laita sama kuva kahtena vierekkäi :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi rippikuva tuola mie-osiossa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos! :) mieki tykkään siitä mahottoman paljon ja haluaisin sen kiitoskortteihin (joita siis ei oo vielä lähetetty...) mutta äiti on vähän toista mieltä asiasta

   Poista
 4. Aaa voi vitsi, mulla ei kyllä oo nyt mtiään postaukseen liittyvää, muttakun halusin vaan ilmottaa, että löysin vihdoinkin sun blogisi >:--D Upeita kuvia !

  jepesdf.blogspot.com
  349/350

  VastaaPoista
 5. Tuo kuva ois niin hyvä kiitoskortteihin, minunki mielestä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! en vaan tajua, miks äiti ei oo samaa mieltä

   Poista
 6. ois tosi kiva jos pääsis lukemaan vähän vanhempia postauksia sivupalkin kautta!!:)
  rakastuin nuihin kuviin ja onko sulla photoshop itellä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mulla naurattaa jo kyllä valmiiksi vanhat postaukset, koska niitä on kumminki jopa kolmen vuoden takkaa, jollon en ollu ihan samalainen ku nytten - eikä tää blogikaan ollu ihan samalainen! mutta et oo kyllä eka, joka niitä vanhempia postauksia haluais lueskella, joten ehkäpä niihinki tässä jossaki vaiheessa lukijatki pääsee käsiksi! :)

   ja kiva kun tykkäät kuvista! joo, mulla on nykyään photari käytössä. ennen muokkasin photoscapella :)

   Poista