perjantai 27. kesäkuuta 2014

Keltainen ihanuus sädehtivän auringon alla


Hetki sitten ulkona paisto vielä aurinko, joka lämmitti sen verran, ettei sukkahousuja tarvittu, kun hypin uusi keltainen mekko ylläni kukkapusikoissa ja muualla. Lotta (se toinen, ei minun isosisko) otti minusta muutaman kuvan, millasia en ois ehkä ikinä kuvitellu laittavani tähän blogiin, varsinkaan tekstillä:  mekko Vero Moda / kengät K-Kenkä / korvikset Poola Kataryna / kaulakoru Kalevala Koru  Mutta niin tein. Se on se uusi ihana mekko, joka ei todellakaan oo vaate, missä viime päivät on liikkunu - kotoa töihin ja töistä kotiin soveltuvia kollareita ja hupparia kun harvemmin haluaa ikuistaa, niin valonsäteissä olin mielummin näissä hepeneissä. Ihana valo, ihana mekko, ihanat kengät ja ihana Lotta, joka otti kuvat.

Oon viime päivät tehny kunnon kyykkytreeniä töissä ja tuntuu ihan hullulta, että eka viikko töistä on jo takana päin. Asiakkaiden tervehtiminen on jo automatisoitunu, että nykyään ihan muuallakin kävellessäni saatan vahingossa tervehtiä vastaantulevia ihmisiä - toisaalta, ketäpä se häiritsee jos sanoo hymyn kanssa hei  tuntemattomallekin (tehhäänhän niin varsinkin Etelä-Euroopassa paljon). Vaikka jotku tavarat saattakin olla vielä vähän hukassa kaupan hyllyiltä, oon myös pikkuhiljaa oppinu, mistä kinuskikastike tai Pikku Myy -hammastahna löytyy ja kuinka montaa eri tomaattimurskaa siellä myydään. Viikonloppu on silti onni.

Tämmösen kävelevän mäkkärin mainoksen (ette voi kieltää, että jos tuohon asuun lisäis vielä punasen bleiserin, en muka näyttäis mäkkärin mainostajalta) sijasta huomenna odotettavissa olisi rakas ihminen, tivoli - jossa pääsen syömään hattaraa toivottavasti hattarapilvien alla - ja aamulla ainakin pienoiset botoksihuulet, koska tänään intouduin ostamaan päärynämehua, jota koristi ylisöpöt dinot. 

8 kommenttia: