lauantai 19. tammikuuta 2013

Jäätävän jäätynyt pylly


Terkkuja Leviltä! Ajeltiin tänne mökille eilen illalla ihan törkeän huonossa säässä, mutta ehjänä päästiin perille. Eilinen meni lähinnä siinä, että tarkastettiin, missä kunnossa meiän mökki on joulun ja uuden vuoden jälkeen, kun täällä on ollu aika paljon venäläisiä... Mikäs siinä sitten, kun yhtä lamppua oli sulatettu, telkkareiden valikot venäjäksi, varasto täynnä grillihiiliä, tuolien päällisiä oli ties kuin monet päällekkäin ja kaikki aivan likasia, osa astioista on hävinny ja johtoja vedelty pois seinistä - lukuunottamatta sitä, että jotku oli innostunu sisustamaan uudestaan meiän mökkiä, ja sitä, että tuossa mökin pihalla on tehty nuotio metrin päässä terassista. Kaiken järjestämisen jälkeen katottiin koko perheellä Public Enemies ja syötiin nachoja.

Tää päivä on alkanu 10-vuotiaan oopperalaulajan suoritusta telkkarista katellessa ja näpytellessä munaa, jonka sain Lotan houkuteltua lataamaan sen puhelimeen (omaanihaan sitä ei voi ladata, koska se on vähän semmonen...). Kahentoista aikaan lähettiin Isin kanssa rinteeseen ekaa kertaa koko talvelle ja kieltämättä voin sanoa, että mulla on ollu pidemmän aikaa kaipuu jo suksille taas. Jotenki minua vaan kiehtoo se vauhti, mikä mulla siinä hommassa on aina matkassa entisten kilpalasketteluvuosien jälkeen - ja se vauhti ilmeisesti ärsytti jotakin miestä siellä, koska se ihan hulluna yritti painaa menemään minun ja Isin perään, kun ohitettiin se. Viimisen laskun aikana tosin Isin suksi tökkäs johonki ja nytten sen polvi ei oo ihan mitä parhaimmassa kunnossa... Mutta oli muuten oli kiva laskupäivä, kun siihen vielä kuulu perinteinen Tazza-kaakao ja munkki, jonka muuten söin nuolasematta huulia! :)
 
Tultiin tuossa tunti sitten takasin mökille, mutta Äiti ja Lotta oli lähteny Levin keskukseen kävelemään, niin jouduttiin jonku aikaa oottamaan ulkona, koska Isi ei ollu tajunnu ottaa avaimia mukkaan. Vähäsen pylly kyllä jääty ulkona istuskellessa, mutta hyvin me pärjättiin.
Nyt minun pitäis alkaa lukemaan tiistaina olevaan maantiedon kokeeseen ja määrittelemään Häjyt-leffan Antin, Jussin ja Heikin käytöksen syitä. Ei varmaan tartte montaa kertaa arvata, onko minun kiinnostus ihan huipussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti