perjantai 11. tammikuuta 2013

Perjantaikahveja


Koulussa ilmeisesti Matti sai idean, että jospa mentäis porukalla Kauppayhtiölle koulun jälkeen kahville. Mulla harmittaa ihan hirmusesti, että en tienny ideasta aikasemmin, koska oisin ehottomasti halunnu kameran tuonne mukaan - mutta nyt kävi näin! Onneksi Pinja pelasti tilanteen omenansa kanssa ja sain matkalta ja sieltä parit kuvat tänne teillekki asti.

Koulupäivä meni siinä missä muutkin - kauheassa koomassa eteenpäin - varsinkin kun nyt vielä aamulla nukuin pommiin. Olin ihan innoissani illalla, kun huomasin, että saan nukkua kaheksan tuntia, mutta just sillä samalla hetkellä mulle alettiin tekstaamaan... Miks aina käy niin? Anyways ehin kouluun ja meillä oli eka tunti paritanssia ja sanotaanko näin, että pari semmosta tilannetta oli, jollon mulla oli vähän awkward-olo.
Me ollaan alettu äikässä kattomaan suomalaista elokuvaa nimeltä Häjyt, joka on tähän mennessä ollu ihan kohtuuhyvä, vaikkakin pieniä teknisiä ongelmia on ollu! Ei kylläkään yhtään semmonen, millasia yleensä katon, mutta en sitä oottanukkaan, kun kuulin, että se on Pohjanmaalle sijoittuva puukkojunkkari-elokuva.

Yritin taas jälleen kerran ottaa itelleni uutta profiilikuvaa, koska vanha alko ärsyttämään itteäni (eihän se ehtiny olla ku alle kuukauden virassaan). Räpsin ihan tuhottoman paljon kuvia itestäni taas ja tuntu, ettei mikään ollu oikein onnistunu. Onneksi muutama onnistunu löyty, jotka muokkasin miljoona kertaa ja päädyin taas yhteen mustavalkoiseen kuvaan - en tajua, miks tykkään omista kuvistani yleensä vaan mustavalkosena... Keskimmäinen on siis se oikea!

Nyt alanki kattoon meiän koulun pikkujoulujen joulunäytelmää, jonka vihdoin oon saanu tikulle itelleni, että voin laittaa sen meiän näyttelijöitten nähtäväksi! :)


ps. sain uuden nuvakauden ekan esityslistan! meille on näköjään tulossa viikonlopun mittanen koulutus, wohoo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti