sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Miksi pitäisi?


Pitäisikö sitä joka päivä tunte olonsa kauniiksi ja onnelliseksi? Miksi mie joka yö nukun yksin omassa sängyssäni, tyhjässä huoneessa? Pitääkö sitä aina hymyillä ja esittää, että kaikki on hyvin - että mikään ei mättää? Eikö saa itkeä vähän aikaa ja purkaa pahaa oloaan itkupotkuraivareina? Miksi joku ei vaan tule ja ota korvista kiinni - tee sitä, mitä mie niin kovasti toivon? Miksi niiden oikeiden tunteiden näyttäminen ei oo sallittua? Miksi kaikki ihana tapahtuu aina unissa? Miksi kukaan ei kuuntele ja halua ymmärtää? Miksi mulle huudetaan, kun yritän kertoa itestäni itkun kanssa? Miksi mulla ei ole hyvä olla? Miksi sitä sanoo itelleen, että "Joojoo ei enää" ja silti? Miksi mulle käy aina näin?
Miksi sitä sanoo, että kaikki on hyvin, kun ei oikeasti ole?

4 kommenttia:

 1. Mistä nimi annadele ? Adele ? Miksi Adele ? Miksei annagaga ? Tai annahanna, vähä niiku rihanna. Tai Annadonna vähä niiku Madonna.

  Annadonna, siinäpä vasta mainio nimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa-a, siinäpä vasta kysymys. en oo ite keksiny tuota nimeä ja se tais syntyä jostakin insideläpästä, jossa ei oo mitään järkeä. nyt siitä on jotenki kehittyny oma juttu, vaikka sisältääki nimen adele, joka sattumoisin kuuluu minun lempparilaulajalle.

   Poista
  2. Pakko kommentoida tähän että mää huomasin annassa paljon yhtäläisyyksiä ulkonäön ja muutenki adelen kanssa, niin siitä se varmaan sitten tuli :D

   Poista
  3. jotenki se kans minusta synty sillee ja me alettiin heittämään siitä jotaki juttua! tadaa, näin kävi

   Poista