keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kuusi kaunista


En tiiä, kuinka moni ruudun takana tietää, että harrastan valokuvausta kuvataidekoulussa. Selitin tässä jokunen aika sitten, että me saatiin tehtävä, jossa kuvien aihetta piti rajata tietyistä kategorioista. Minun aiheet oli ihminen, ilma, sekä valo ja varjo. Minusta ne onnistu näissä kuvissa aika hyvin (en tiiä kuin moni huomaa sen). Tykkään muutenki tästä sarjasta tosi paljon ja aattelin jakaa tämän teiän kanssa täällä. :)
Malleina Vilma, Roosa, Julia, Laura, Eevi ja Pinja

11 kommenttia:

 1. ohhoh, superkauniita kuvia ja tyttöjä! Oot taitava! Missä siis harrastat valokuvausta, haluaisin kuulla lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitos! harrastan siis rovaniemen kuvataidekoulua, jossa minun "opinnot" toista vuotta painottuu valitsemalleni alalle (= valokuvaukseen). meillä on erinäisiä tehtäviä siellä ja me opetellaan ihan kuvaustekniikasta asti valmiiden töiden ripustamiseen kaikkea. osaan myös esim. kehittää pimiössä filmikuviakin! :)

   Poista
  2. Oi kuulostaa mielenkiintoselta! :)

   Poista
 2. miten sie oot voit olla noin huono valokuvaamaa jos vieläpä harrastat sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie en kyllä tajua, mitä huonoa noissa kuvissa on? mutta sehän on sinun mielipide. otat varmasti ite upeita kuvia :)

   Poista
 3. En nyt sanoisi, että noi kuvat teknisesti huonoja, mutta tuntuu, että kaikki idea puuttuu.. Toiseksi viimeisessä kuvassa on jo vähän yritystä. Se on kaunis ja persoonallisen rajauksen takia mielenkiintoinen. Loput kuvista näyttävät vähän paremmalla kameralla napatuilta fb:n profiilikuvilta tai "päivän asu" -otoksilta. Niistä puuttuu tunnelma! Ehkä tiukemmat rajaukset tai erilaiset taustat ja kuvakulmat olisivat voineet auttaa asiaa. Nyt tulee sellanen fiilis ettei kuvien eteen oo nähty paljoa vaivaa. Suoraan sanottuna kuvat on tylsiä. Mutta harjoitus tekeee mestarin! Kannattaa kokeilla kaikkea uutta ja outoa. Parempi outo kuin tylsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina ei voi miellyttää kaikkia! tää oli kuitenki yks meidän tehtävä, jonka ohjeiden mukasesti oon ottanu nämä kuvat. nykyään ei voi oikeastaan enää sille mitään, että koko vartalon henkilökuvat näyttää päivän asu -kuvilta, koska sellaiset yhdistetään heti niihin, ellei kyseessä oo joku mahtavuus, jollasta mie en voi toteuttaa.

   Poista
  2. mieki oon samaa mieltä anonyymien kanssa. Noi on tyksiä, ja monta muutakin on täs blogis ollu..On siel muutama positiivinen yllätyski. (Minun mielipide)

   Poista
  3. onneksi otan kuvani sen perusteella, mitkä miellyttää minun silmää ja toteuttaa annetun tehtävän (jos sellanen on, niinku nyt) :)

   Poista
  4. pöh, minusta nuitten valittaminen on roskaa :) hienoja kuvia sie otat, älä ota nuita ittees" :)

   Poista
  5. voi kiitos! emmie ota nuita itteeni, koska sehän on vaan niiden mielipide ja mulla on omani :)

   Poista