keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Jäätelökesä ja kesäkengätEkojen Siwan vieressä syötyjen jäätelöjen ja kesäkenkiin vaihtamisen jälkeen elämä on alkanu helpottaa. Mulla on koeviikon takia huomisesta lähtien vapaata koko viikonloppu (jos ens viikon kokeisiin lukemista ei lasketa), mikä soppii mulle oikein loistavasti - varsinki ko oon hymysuin päivitelly tuota Ilmatieteenlaitoksen äpsiä enemmän ko laki sallii. Aurinko paistaa ja tulee paistamaan seuraavat pari päivää (koputan puuta!) ja toivotaan vielä, että se paistais varsinkin kymmenen päivän päästä, että tullee nätit juhlat, hyvät kuvat ja ihmiset on hyvällä tuulella. :)

Matkakuume on tässä viime päivinä noussu ihan mahottomaksi ja tuskastuttaa, ko me ei vielä tiietä, ollaanko me lähössä minnekään. Haluaisin lähteä jonnekki päin Eurooppaa kaupunkilomalle, mutta oikeasti ihan Helsinkikin kelpaa, jos vaan saatais kaikkien kalenterit mätsäämään ja lähettäis jonnekki. Jos ei muuten, niin ehkä pakkaan oman reppuni ja lähen Etelä-Suomeen vierailemaan kavereitten luona ihan keskenäni. Ihan hirveä reissukuume!

4 kommenttia:

  1. tänne voit reissata! ja jos jotain euroopan kaupunkia suunnittelet niin laita Croatian aivan todella upea Dubrovnik mietintä listalle! on niin kaunis paikka että oioi, mä rakastuin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi jos lähen reissailemaan suomea ympäri niin poikkean kyllä! pittää laittaa korvan taakse tuo :)

      Poista