maanantai 12. toukokuuta 2014

Kerran sitä (vuodessa) juhlitaan maailman parastaMuutama hassu kuva perinteiseltä äitienpäivältä, johon kuulu panikointia aamulla, koska en ikinä osaa tehä korttia ja paketoia lahjaa ajoissa, aamupalan kantaminen sänkyyn äidille, juhlavaatteiden vaihtaminen miljoonaan kertaan ja siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon lopulta päätyminen, Pohjanhovissa fancysti ateriointi meiän perheen ja isovanhempien kesken (vaikka ruokaa oli tarjolla niiiiin paljon entistä vähemmän ja sekin loppui aina kesken), vieraileminen molempien vanhempien äitien luona kahvien merkeissä ja monien kuulumisten vaihto. Niin ja paluu aika myöhään kotiin, jonka jälkeen korkkareiden poisottaminen tuntu paremmalta ko hyvältä. Mutta se on perinne. Niin kuuluu aina välillä tehdä.

Niin ja jos joku mokasi ja unohti ostaa äitienpäivälahjan omalle äidilleen, niin suosittelen kukkia ja uuden lastensairaalan hyväksi tehtyä Ville ja Valle -levyä, josta ainakin meiän päiväkodissa työskentelevä äiti tykkäs hullun lailla - ja mulle tuli hyvä mieli, koska rahat meni johonkin hyvään. :)

Huomenna vaihan nälkäisät ruokakuvat, kukat ja hameet dinosauruksiin, koska suuntaan Ouluun mitä loistavimman ryhmän kanssa hassujen koulujuttujen seurauksena heti aamusta (enkä vielä ees tiiä millä). Mutta liikkuvia dinosauruksia, iik! Ehkä siellä on muutaki.

ps. mitä tykkäätte uudesta bannerista? se on vähän erilainen. :)

8 kommenttia:

 1. Anna ihana banneri & hamonen näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi banneri! Toi fontti sopii siihen täydellisesti, millä ohjelmalla oot muokannut sen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! ♥ fontti on ihan minun omaa käsialaa, jonka muokkailin sitten photarilla tuohon kuvaan! sitä on lainailtu aina välillä esim. iidankin blogista löytyy bannerit ja linkkien tekstit sillä (http://mylifeiida.blogspot.fi/) :)

   Poista
  2. Oikiasti?? wau, oot mahti ♥

   Poista
 3. ui unohtui edellisestä kommentista, mut aivan mahti tää ulkoasu! ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! itekki nyt jotenki tykkään taas :)

   Poista