maanantai 19. toukokuuta 2014

Me ollaan Jeesuksen pokemoneja


Näinä samoina päivinä, kun orava raateli isosiskoni kuivumassa olleen villakangastakin ja isoäitini käsin neulomat verhot täysin käyttökelvottomiksi, pihallemme on ilmestynyt sinnikäs fasaani, jonka perässä olen juossut useammat kerrat. Me saatiin myös yksi ilta yllättävä iltalomailija vieraaksi ja perjantaina saatoin ehkä sattumalta seisoa puoli tuntia kaupan viinilasihyllyn edessä tekemättä yhtään mitään (valinnanvaikeus). Jossakin vaiheessa söin myös kahta eri jäätelötaivasta kolmen sijaan samalla, kun pelasin Trivial Pursuittia (melkein voitin). 

Näinä päivinä olen myös muutaman muun henkilön kanssa kävelly kilometrin kartalta ulos ja pyörittänyt rastikaaosta sen pienen hetken, mikä hommaan loppujen lopuksi meni. Myönnän myös juhlineeni Lidian synttäreitä minion-kortin kanssa samassa hötäkässä. Eilen missasin ensimmäisen lämpimän päivän sängyssä maaten ja terveystiedon portfolioa ja esseetä sekä taloustiedon esseetä väsäillen, joista viimeisimpänä mainittu valmistu oikeastaan yhden aikaan yöllä tätä päivää. Jotain muuta myös valmistui, nimittäin minä - kahen vuoden isoskoulutus on nyt vihdoin päättyny, mulla on 80/80 tunneilla oleva todistus ja sen mukana tullu punanen kirja hallussani ja kesällä häämöttää ensimmäinen isostelu riparilla (niin siistiä!). 

Näinä päivinä ollaan myös palattu normaaliin kuviskoulussa, kun oma opettaja on tullu takasin. Kesäkin on vihdoin ja viimein saapunu myös tänne, jonka ansiosta topilla hyppiminen ei oo ollu huonompi idea (ainakaan tänään).

Huomenna alkaa kuitenkin ykkösvuoden viimeinen koeviikko. Huomenna yhteiskuntaoppi kakkonen, taloustieto (lue: hepreaa), enkä kirjaa oo ees ehtiny avaamaan kaikessa tohinassa, mitä elämässä on meneillään. Epätoivo iskee, mutta ehkä mie läpi kuitenki pääsen! Ehkä.

Annille kiitokset viimeisen kuvan räpsäisystä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti