keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Nössö kikkurapää lakujensa kanssa


Oon melkonen teräsnainen ja tautini selättänyt sellainen! Heti tänään kun vihdoin lopetin neljän seinän sisällä murjottamisen, kävin markkinoilla ostamassa lakua ja rinkeleitä, palauttamassa pinkillä tussilla kirjoitetun isoshakemuksen (olin ajoissa tämän kanssa - huomenna on vasta vika päivä!) ja Lidian kanssa kahvilla. Kohta suuntaan myös äikän kurssin takia kattomaan YOLO-nimistä teatteriesitystä, minkä ideointiin päästiin tavallaan osallistumaan syksyllä koulun kautta - vähän pelottaa nähä nyt sitten lopputulos, mutta ainaki meiän punapäinen opettaja kehu sitä suunnattomasti. Vaikka kemian tunneille palaaminen pisti oikeasti sen hymyn pyllyyn ja vitutuskäyrän nousemaan huimasti, niin muuten oon ollu tästä päivästä aika innoissani ja aurinko on ollu minun kanssa samaa mieltä (täällä on vieläki valosaa, vaikka kello on kuus?!). Henkisen iän testin mukaan minun mittari näyttää 31, mutta minusta alkaa tuntumaan, että näin innostuneena vaikutan joltain 5-vuotiaalta (ainakin kavereiden mielestä oon sen ikäsen mittanenki...) - pitäiskö huolestua? Kuvista voitte myös huomata kampaajan kihartamat ja huimat kaksi senttiä lyhentyneet hiukseni, jotka ei kuulema ollukkaan niin huonossa kunnossa ko ois voinu oottaa. En tiiä oonko nössö vai nössö ko en tee näille mitään radikaalia - jos ei sitä kesällä tullutta lyhyiksi leikkaamisen päähänpistoa lasketa.

ps. huomatkaa kukkapöyällä komeileva keltanen yliviivaustussikin, joka on selvä merkki siitä, että joku meillä on lukenu kirjotuksiin joka paikassa taloa. oon niin onnellinen, että kirjotukset on tuolta yheltä ohi perjantaina, että meiänkin taloon saadaan vihdoin rauha. tsemppiä kaikille vikoihin kirjotuksiin ja pidellään sormia ristissä, että YTL on teille suotuisa (varsinki Lotalle)!

4 kommenttia:

 1. Mikä sulla oli ku olit kipeä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vatsatautia! ei kuumetta eikä kummempaa, mutta oli voimaton olo, paleli koko ajan ja vattaan pisti samalla tavalla ko oksennustauissa. onneksi meni nopiasti ohi! :)

   Poista
 2. Ootko suunnitellu minne haet lukion jälkeen? Vinkkejä paranemiseen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon! aion lukea psykologiksi ja tällä hetkellä oon alustavasti aatellu lähteä jyväskylään tai turkuun yliopistoon :) oon tosi surkea antamaan mitään paranemisvinkkejä (varsinkaan ko en tiiä, millaseen tautiin niitä pitäis antaa), mutta kannattaa juua paljon vettä, eikä tehä mitään fyysisiä rasituksia, nukkua ja jos on vattatauti niin juua gefilusta. villasukkia ei saa koskaan unohtaa!

   Poista