keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kivellä, Kiveltä, Kivelle


Me ja meidän vakiokahvittelut. Kun Kivellä, Kiveltä, Kivelle oli ohi, suuntasin siis Eevin kanssa jälleen kerran kahvittelemaan Antellin suloisten kakkusten kera (ja salaatin, sekin oli ihan jees). Ei me erityisesti juhlistettu koeviikon loppumista, vaan istuttiin alas, koska juttua riitti - ja ihan hyvä että istuttiin, sillä sain tehtyä vihdoin asioita, jotka olisi pitänyt hoitaa ajallaan, niinkuin toinen meistä on tehnytkin. Ei meillä niin erityisen paljon aikaakaan ollut, mutta kun Eeviä on aina niin ihana nähdä, se vähäinenkin hyödynnettiin (vähän niinkuin huomenna hyödynnetään aika ennen ekan tunnin alkua).
Minusta tuntuu, että voisin pikkuhiljaa ruveta Antellin mainoskuvaajaksi...

Päivä on menny muutenki oikein buenosti, kun kahvilta riensin takasi koululle, koska meiän koulun oppilaskunta järjesti Lyskalla leffaillan (lue: iltapäivän), jossa käväsin kattomassa Itse ilkimys 2 ja vähän matkaa Hangover 3!  Oon kyllä tälle päivälle syöny ihan kiitettävästi popparia, kun tuolta lähin Rosan kanssa vartionjohtajien kokoontumiseen, joilla teemanaan oli tällä kerralla pikkujoulut. Koristelin ihan fiiliksissä piparkakkutaloa, kun meillä ei kotona sellaista oikein harrasteta. Tuli muutenki ihanan joulunen fiilis! :)

Koeviikko on siis finally over ja huomenna alkaakin yhdeksän reikäleipä uusi jakso. Koeviikko ei niin kiitettävästi menny, niinku suunnitelmissa oli (ainakin luulen näin), mutta toivottavasti motivaatiovalaan tuijottelu autto edes kaikki kurssit läpi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti