maanantai 4. marraskuuta 2013

Terveisiä taas yhdeltätoista

Sainpas tässä taas kerran tällaisen haasteen, jonka oon useampaan kertaan jo tehnytkin, Milenalta! Kiitokset siis sinne suuntaan. :)

Haasteen tarkoituksena on haastaa blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa blogille näkyvyyttä. 
1  Jokaisen haastetun täytyy kertoa 11 faktaa itsestään. 
2  Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen. 
3  Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille. 
4  Pitää haastaa 11 blogia, joilla on alle 300 lukijaa.
5  Haasteessa täytyy lukea kenet on haastanut, ja ilmoittaa siitä haastetuille.
6  Ei saa haastaa sitä, kuka sinut haastoi. 11   F A K T A A   M I N U S T A

1    Monet ihmiset ei tykkää maanantaista, mutta mulle maanantait on ainaki superhauskoja päiviä! Kuviskoulussa tulee naurettua aina niiiiiin paljon ja on ihanaa, kun saa tehä sitä, mistä tykkää. Vaikka koulussa on nyt 2. jaksossa (ja oikeastaan kaikissa muissa jaksoissa ko viimisessä) pisimpiä päiviä (8.00-15.10) niin mulla on tässä jaksossa kuitenki semmosia aineita, että jaksaa! :)
2    En yleensä oo kovin kliseinen blondi, mutta normaalien ihmisten tapaan mullekkin tulee välillä semmosia hitaita sytytyksiä - varsinkin eilen tajusin kiitos Lotan oikeasti asuvani metsäjärven rannalla (ainakin melkein), vaikka vähän toista väitin tämän postauksen kommenteissa.
3    Rakastan lukemista. Lukeminen on oikeasti ihanaa, vaikken oo aina tykännykkään siitä. 5. tai 6. luokalla mulla napsahti joku päässä - siihen asti inhosin lukemista - ja luin kaikki Harry Potterit vähän reilussa kuukaudessa. Oon jotenkin tykästyny fantasiakirjoihin (kaikki Twilightit, Percy Jacksonit yms. on tullu luettua!) ja kaikki romanttinen on ihanaa! Myös Jane Austenin kirjojen tyyliset kirjat (ja varsinkin Jane Austenin kirjat) on lähellä sydäntä ja dekkarit on kans mielenkiintosta luettavaa. Luen melkein mitä vaan, mutta jos on pakko lukea - niinku joihinkin koulujuttuihin on pakko - niin sillon mulla ei kiinnosta yhtään, vaan välttelen lukemista viimiseen hetkeen asti (niinku tällä hetkellä). 
4    Näin vaatimattomasti sanottuna oon omasta mielestäni paras leipomaan mudcakea. En oo vielä kertaakaan maistanu yhtä hyvää suklaakakkua, mitä ite teen. Näin niinko vaatimattomasti ilmaistuna vain! Jos maistaisitte, niin ymmärtäisitte mistä puhun. :)
5    Myönnän kuitenkin polttaneeni gluteenittoman muffinssin sulattaessani sitä mikrossa. Se ihan kirjaimellisesti paloi, koska se liekehti keskeltä. Voisin vissiin joskus opetella lukemaan valmispakkausten valmistusohjeet kunnolla, enkä vaan vilkassa niitä?


6    Vaikka nykyään en hirveän liikunnallinen tapaus olekaan, en vihaa liikuntaa, vaan oikeasti tykkään liikkua, jos se ei oo hirveää rääkkäystä. Kesällä tykkään varsinki käyä lenkillä hyvässä seurassa ja talvisin laskettelu on lähellä sydäntä. Oikeastaan aikasemmin oon harrastanutkin kilpalaskettelua, mutta lopetin sen n. 11-vuotiaana, kun kisailusta alkoi tulla turhan vakavaa ja mulla ois ollu joka päivä treenit.
7    Mulla on tulevaisuudensuunnitelmat valmiina - niin siis tietenkin melkein ja haaveitahan ne vielä tässä vaiheessa on. Oon aatellu, että lähtisin lukion jälkeen opiskelemaan psykologiaa joko Jyväskylään tai Tampereelle, koska haluan olla psykologi. Jos kuitenkin käy niin tai näin, niin varasuunnitelmatkin on valmiina. Vaikka etelämmäs lähenki pakosta opiskelemaan, niin haluaisin ehottomasti palata kuitenki Rovaniemelle asumaan - mieluiten vaaleansiniseen omakotitaloon, josta oon haaveillu niin kauan ko muistan. Jos nyt kuitenki ekana suorittais tämän lukion loppuun. :)
8    Mulla on melkonen kiusaamistausta takana, mutta en puhu siitä paljoa - en tarkoita nyt sitä, että itse olisin koulukiusaaja joskus ollut, vaan sitä, että olen ollut kiusattuna itse päiväkodista ihan sinne 8. luokan syksyyn asti. Melkoisen hymytytön takana on kuitenkin joku, jolla ei ole aina kaikki ollut niin hyvin, miltä näyttää.
9    Jätän aina asiat viime tippaan. Oli sitten kyse koulujutuista, kotitöistä, harrastuksiin liittyvistä deadlinen omaavista jutuista, oon aina viime hetkellä huitelemassa ko viimistä päivää. En siksi oikein ymmärrä, miten kuitenki selviydyn aina kaikesta suurinpiirtein kunnialla.
10    Minun ulkonäössä on kaks asiaa, mitä ihmiset tuntuu ihailevan jatkuvasti: silmät ja hiukset. Silmät vaan sattuu olemaan melkosen siniset (jos et usko, klikkaa tästä) - varsinkin pakkasella - ja hiukset luonnostaan tämän väriset. En oo siis ikinä värjänny hiuksia, enkä käyttäny muitakaan semmosia mömmöjä (ja mainitten tämän varmaan aina tämmösissä).
11    Rakastan kirjoittaa pitkiä sanoja käsin. En tajua miksi, mutta jostaki syystä ylipäätään käsin kirjottaminen on kivaa - kunhan se on vapaaehtosta!


11   K Y S Y M Y S T Ä

 1  Milloin viimeksi nauroit? 
Kuviskoulussa! Siellä tulee niitä can't stop laughing -hetkiä aika usein. :)

 2  Jos sinun pitäisi antaa maailmalle yksi elämänohje, mikä se olisi? 
Se ois varmaan sama, minkä sain Syyssateen siunauksessa
Jos haluat nähdä jotain, mitä et ole ennen nähnyt, sinun pitää tehdä jotain, mitä et ole ennen tehnyt.

 3  Mikä on paras tuoksu jonka tiedät? 
Tuore pulla, sateen jälkeinen ilma, meri yms.

 4  Mihin sinua sattui viimeksi? 
Sain viiltohaavan viikonloppuna oikean käden etusormen yhen nivelen kohalle. Se sattuu.

 5  Minkä väriset/kuvioiset lakanat sängyssäsi on? 
Ikean semmoset valkoset, missä on sinisellä semmosia "piirrettyjä" kukkia, you know. Samat, mitkä tuossa bannerissakin näkyy! :)

 6  Keitä asuu saman katon alla kanssasi? 
Äiti, isi ja Lotta (ja varmasti monta monta villakoiraa luvatta).

 7  Minkä elokuvan katsoit viimeksi? 
Viime viikon tiistaina käytiin meiän luokan kanssa kattomassa Jackass esittää: Paha pappa! :)

 8  Onko sinulla sisaruksia? Jos on, kuinka monta, minkä ikäisiä ja minkä nimisiä? 
Onhan mulla tuo yks, Lotta, joka muutama viikko takaperin täytti yhdeksäntoista vuotta.

 9  Ketä ikävöit? 
Oivoi, niin montaa ihmistä! Vähän suuremmin lähinnä kielikurssikavereita ja Kaisaa jajajaja niin. Vaikka ketä! :)

 10  Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? 
Jude Deverauxin kirjottaman Herttuattaren, jos koulussa pakkoluettua Seitsemää veljestä ei lasketa.

 11  Odotatko joulua? 
Ootan! Aloin jo yks päivä suihkussa laulamaan (mie kun en muualla pahemmin laula, ko suihkussa) jo joululauluja ja jotenkin on semmonen joulunen fiilis! Lähinnä kuitenki vielä vaan ootan innolla, enkä varsinaisesti haluais, että on joulu. :)


Maanantain piristykseksi haluan vielä jakaa kauniin kuvan minusta vaaleanpunaisilla hiuksillani, joita mulla ei onneksi oikeasti oo (eikä tule olemaan, älkää yrittäkö!).

Haasteen jaan muutamalle harvalle ja valitulle: sinulle. Ois tosi kiva, jos linkkaisitte postauksenne sitten, jos teette tämän! :)
Ja   11 kysymystä sinulle ovat:  Mikä on sinulle tärkeää? Mikä on ehdoton lempiruoka? Jos värjäisit hiuksesi shokkivärillä, mikä väri se olisi? Tiedätkö, miten päin banaanit kasvavat (vai sorruitko juuri äsken googlaamaan)?  Inhokkisuklaa? Jos voittaisit Lotossa, jatkaisitko opiskelua/töitä? Ihanin tunne ikinä? Mitä pahoja tapoja sulla on (kynsien pureskelu, mässyttäminen yms.)? Voisitko sanoa harrastavasi valokuvausta silloin, kun sinulla on vain järkkäri? Mikä on yleisin asia, mitä unohdat? Vihaatko Picasa Verkkoalbumia ja Bloggerin kuvanlatausjuttua (koska minä vihaan, kiitos kuvien pakkaamisesta paskaksi)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti