keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Aamumo, yömö ja kesä


On ihan kivaa nähä kivoja ihmisiä kesken päivän, vaikka ne kuin ois eka tuijotellu turhan montaa saksan tehtävää ensin. Kivaa on myös laulaa viikon päässä soinutta laulua musiikintunnilla sieluni kyllyydestä. Myös filmikuvien kehittäminen pienellä porukalla on kivaa - varsinkin, kun kaikki onnistuu lukuunottamatta ehkä yhtä siisteintä tapausta. On myös kivaa saada liikunnanopen kustantama jäätelö ja päästä aikaisemmin suunnistamasta, jossa sai höpötellä niin paljon ku suusta lähti puhetta. On muuten myös ihan kivaa alottaa päivä kuuntelemalla täysillä kajareista Anna Puuta. Ja on myös kivaa, kun aurinko paistaa vieläkin suoraa ikkunasta sisään ja ruohosta alkaa tulla vihreämpää - kun kesä on täällä.

On muuten inhottavaa huomata pudottaneensa lempparikorviksensa jonnekin huitsin kuikkaan ja tajuta, että on pakko ostaa uuden sellaiset. Ja siinä menee rahaa. Ja se on kallista. Ja kaikki kallis ei tunnu ihan niin mukavalta, miltä ilmainen tuntuu. Mulle tuli paha olo jopa siitä summasta, millä ostettiin vartsun rahoilla eilen ruokaa vartsun retkelle. Ilmaista ruokaa mulle, mutta mie maksoin. Kamalan kallista.
Eikä ole kivaa saada tietää, ettei saakkaan laulaa musiikkipäivässä, vaikka sitä jo aiemmin lupailtiinkin. Kamalan tyhmää.

ps. can't believe that friday is day after tomorrow!

4 kommenttia:

 1. lyskailtamissa ois saanu ilmasta ruokaa :3

  -tiiät kyllä kuka innokas kommentaattori

  VastaaPoista
 2. uu perjantai lähestyy! tosiaan meni 60min tehä ne saksan tehtävät...
  -se toine innokas kommentaattori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Alko soimaan päässä se haloo helsingin perjantaina :D onneksi en aio ottaa saksaa!

   Poista