perjantai 10. toukokuuta 2013

Syönnit ja synnytyskissat


Koulu alkoi vartin yli kahdeksan, mutta tämä tyttö päätti herätä vasta kahdeksalta, kun Äiti tuli kysymään, moneksi oon menossa kouluun. Viidessä minuutissa jotenki kummallisesti sain itteni sängystä ylös, vaatteet päälle, hampaat pestyä ja ainakin jotaki mukkaan reppuun. Vilma tuli vielä minun kyyillä, niin vähän ois hävettäny, jos oltais myöhästytty. Ja mehän ei siis sitä tehty, vaan "jouduttiin" vielä ootteleenki luokalla vähän aikaa. Lucky me.

Peruskoulun viiminen koe, eli matikan koe oli easy tai sitte kusin sen ihan kokonaan - olin nimittäin valmis jo puolessa tunnissa ja varmaan ekaa kertaa elämäni aikana tarkistinki kokkeen useamman kerran. Joten sanotaanko näin, että eilisestä kummitädin kanssa matikan kertailusta (joka palkittiin savustetulla lohella ) oli jotain apua taas. Muuta ihmeempää koulussa ei tapahtunu, jos ei oteta huomioon sitä, että ehkä maailman ärsyttävimmän englannin sijaisen mielestä piirsin vihreällä tussilla seinään, vaikka seinässä oli lyijykynän jälkiä jonku toisen jäljiltä - enkä ees saanu selittää, miks heiluin sen vihreän tussin kanssa, kun se ihan vauhkoontu totaalisesti, ennen ku tajus värieron.
          Koulun jälkeen menin Venlan kanssa kahville. En oo nähny sitä tyttöä piiiiiiitkään aikaan kunnolla, vaikka ollaan tunnettu jo ikuisuus (lue: kakkosluokasta asti). Me istuttiin reilu kaks tuntia Coffarissa ja puhuttiin taukoamatta ja ihmetellen kaikkien tuttujen paljoutta, koska yhtäkkiä jokasen kulman takaa tuli joku tuttu.

Kuudeksi mennin taas nuorteniltaan. Oli aivan mahtavaa höpötellä Lidian, Oonan, Even ja Emilian (ootko nyt tyytyväinen? :D) kanssa Abbasta (you can dance, you can jive!), synnytyskissoista ja syönneistä, unohtamattakaan kaikkea muuta yhtä järkevää! En vaan tajua, miten huippua nuortenilloissa aina voi olla ja miten paljon uusiin ihmisiin ehtii tutustua niin vähässä ajassa - ihan niinku oltais aina tunnettu. Ärsyttää vaan, kun ens viikolla ei pääse - mutta onneksi on sitte kevätjuhla, joka korvaa kaiken. :)

Nyt ehkä hukuttaudun vähäksi aikaa jonku hyvän leffan pariin, ennen ku kuupahan totaalisesti taas ja nukun varmaan liian pitkään - mutta huomenna ei oo mitään herätystä, niin voisin jopa harkita kellon ympäri nukkumista. Tai sitten ihan vaan sitä, että käyn ostamassa äitienpäiväkorttitarvikkeita ja vuokraamassa leffan, jota tuijottelen sitten loppupäivän yksikseni omassa huoneessa. 
Kurja elämä. Ja minähän en katso jääkiekkoa.

10 kommenttia:

 1. Synnytyskissat parasta ja syöntien anteeksi antaminen :-----D! Oii olipa kivvaa nuortenillassa kyllä taaaas hihi!
  -oona

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kivaa! Aloin kotona miettimään että syötiinkö tosiaan NELJÄ pussia niitä popcorneja?!

  -lidia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli! ja joo vissiin syötiin, mutta ei se haittaa! pittää ottaa joskus uusiksi :D

   Poista
  2. menikö niitä poppareita oikeasti niin paljon........:D en kestä hahah!
   -oona

   Poista
  3. vissiin! ilmasta ruokaa, niin totta kai ♥ vielä ku emilia paikalla :D

   Poista
  4. Nii pitää ottaa uusiksi! Hehe ollaanko ees syöppöjä
   -lidia

   Poista
  5. haha syöppöjen ilta koolle :D

   Poista
 3. oi tuo sama fasaaniraukka.. paitsi se on eri :D mutta samaa perhettä luulisin ko meänki pihalla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meiän pihalla pörrää kaks miekkosfasaania ja neljä naarasfasaania! mutta niitä nyt löytyy ympäri pöykkölää, niin voi olla eritki :D

   Poista