torstai 2. toukokuuta 2013

Kuulumisia ennen kiirettä


Nettiselaimessa 29 blogia välilehdissä auki ihan vain sen takia, että eilen en ehtinyt lukea mitään. Tai en voi sanoa, etten mitään, koska edistyin hyvin kirjailijakansiossa, jonka palautuspäivä on maanantaina. Sain myös kuviksen päättötyön vikat osat väännettyä rautalangasta ja kirjotettua siihen kirjallisen osion, koska sen piti tänään olla valmis. Huomenna on äikän koe, enkä oo vielä ees alottanu siihen lukemista, mutta suon mulle nyt edes sen pienen hetken ja uppoudun blogien maailmaan. Samassa kirjoitan omaani.

Toisin ku varmaan moni muu minun ikänen, mie olin vapun lähinnä kotona, kuten jo aikasemmin mainitsinki. Satunnaisten muuttujien takia kuitenkin loppuillan vietin Pinjalla kattoen eka Miss Potter -leffan ja sen jälkeen elämäni ekaa kertaa Scary movieta, joka jäi kesken, koska huomasin jossaki vaiheessa, että oon yrittäny selittää jotaki juttua leffaa kattoessa jollekkin, joka nukkuu ihan onnellisena hautautuneena sohvatyynyihin. Joten siis lähdin kotiin. Eilinen sitten tuli vietettyä koko päivä yöpaidassa nenä kouluhommissa ja miksei sitten välillä jutellen ihan mukaville ihmisillekkin.

Niinkuin nytkin voisin tehdä, että saan kaiken valmiiksi ajallaan. Mutta haluan kyllä seuraani ison kupin kahvia, kiitos.

ps. tekkee mieli asua kerrostalossa tällä hetkellä
pps. miksi blogini täyttyy taas ruokakuvista?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti