perjantai 19. heinäkuuta 2013

Vähän niinkuin Lumikki, mutta aidolla hymyllä


Koska minä viivyttelen vielä kesässä, enkä jaksa kauaa istua koneella, en myöskään saa Saksaa aikaiseksi. Toisaalta alitajunta sanoo, etten edes halua saada, koska voin jo nyt sanoa, etten tykänny Berliinistä sillee - se ei sytyttäny. Sen sijaan tykkään Rovaniemestä ja siitä, miten torstai-iltasin keskusta on täysin autio, mutta perjantaina siellä on vähän enemmän ääntä, vaikka silti saa ihan rauhassa istua ja olla ja nauttia. Suunnitelmien piti olla suurempia, mutta pienemmillä mentiin ja fiilis oli loistava. Oikeastaan me kuljettiin täysin suunnitelmattomasti, joka toimi meille. Mentiin jos tahdottiin, lähdettiin, jos siltä tuntui. Kuntoiltiin oletettavasti vähän höpsähtäneen paapan kanssa ja naurettiin tyhmille kysymyksille - tai erään fiksun tapauksen mielestähän ei oo tyhmiä kysymyksiä, vaan tyhmiä kysyjiä. Ehkä me oltiin vähän ja ollaan ehkä vieläkin.

Viimeisimmissä säteissä mie kyykistelin ja pyllistelin pyörätielle, vaikka toiseen suuntaan hymyilin ku Naantain aurinko. Onnistunutta. Ja samalla opiskelijakortti tilaukseen. Ehkä nyt olen kuitenkin taas asettautunut ja teen sitä, mitä pitäisikin. Tai sitten teen juuri päinvastaista. Helppoa.

18 kommenttia:

 1. Anna oot niin ihana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos sinä ihana siellä ruudun toisella puolella! :)

   Poista
 2. Facebookissa en uskaltanut kommentoida, mutta nytpä sanon: siis aivan mahtavia kuvia! <3 ihanaa, että sinä jaksat hymyillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho oho kukas facebook kaveri sieltä löytyy? kiitos joka tapauksessa! hymyily on parasta :)

   Poista
  2. Sellainen ujo ja salainen:D

   Poista
  3. haha turhaa ujoilet, kyllä mulle voi alkaa juttelemaan ja kuviin kommentoia! :)

   Poista
 3. Ihanan pirteitä ja ilosia kuvia, ja kaunis sinä! :-) Varsinkin toi keskimmäinen kuva, väkisin rupee hymyilyttämään kun kattelee sitä!

  Hei muutes, osaisitko yhtään suositella mitään hyvää ravintolaa Rovaniemen keskustasta (tai siitä läheltä) tai mitään muita näkemisen arvosia paikkoja? Ollaan äitin kanssa tulossa sinne noin viikon päästä pariks päiväks ja olis kiva käydä jossain eikä vaan istuskella mökissä kattomassa telkkaa. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi mielettömät kiitokset! ♥ keskimmäinen löytyy muuten nykyään myös mie-sivulta yhtenä kuvana!

   haha mulla vähän naurattaa, koska oon oikeasti varmaan just oikea ihminen kysyä rovaniemen ravintolatarjonnasta (oon varmaan käyny kaikissa, mutten kuitenkaan)! riippuu tietenki, mistä ite tykkää, mutta minun lemppareita ainaki on wingston (kansankatu 17), martina (korkalonkatu 27), kauppayhtiö (valtakatu 24) ja cafe&bar 21 (rovakatu 21), joista kaks viimistä on enemmän kahviloita, mutta niistä vois löytää lounasta! nuissa tapauksista on tullu laitettua kuvia bloginkin puolelle ja jos muistat vaikkapa vohvelit, jotka vie kielen, niin ne löytyy kaksykkösestä! :)

   jos haluat tietää, minkälaista ruokaa jokasessaki paikasta löytyy, niin kerron mielelläni! ja jos mökissä istuskelu käy tylsäksi, niin ainahan voi laittaa mulle viestiä ;)

   Poista
  2. Hei kiitos ihan mielettömästi! :-) Ja todellakin muistan ne vohvelikuvat, näytti niin herkullisilta että niitä ainakin on pakko käydä maistamassa!

   Poista
  3. eipä mittään! on ilo olla oppaana joskus :D

   Poista
 4. Siul on hirvee keltaset ja tuollai eril olevat hampaat :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä se haittaa minun elämää yhtään! minun rautahampaat on aina ollu keltaset, vaikka niitä pesenkin ihan normaalisti, niinku kaikki muutki (poikkeuksena toisessa etuhampaassa on valkonen viiru erään äksidentin takia). ja minkäs mie sille voin, jos ne ei oo ihan kiinni toisissaan? että iik iik ompa kamalaa :)

   Poista
 5. Olin just tulossa kommaamaan tänne kuinka täydelliset sun hampaat ja hymy on! Kateelliset anot taas höpöttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! nooo jokaisellahan on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta on kyllä kumma, jos pittää toisen hampaista alkaa huomauttelemaan anonyymisti :)

   Poista
 6. Mie en tajua, että miksi ei vois heti nimellä tulla sanomaan jos on jotaki huomautettavvaa :D Kateellisten jupinaa taasen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis onhan se ihan ymmärrettävää tulla nimettömänä kommentoimaan, jos yksinkertasesti ei profiilia ole, mutta silti pitäis muistaa, ettei pitäis kirjotella mitään, mitä ei naamatusten viittis sanoa :)

   Poista
 7. mistä sulle vois laittaa yksityisviestiä, kun olit tehnyt niin super hienon bannerin Iidan blogiin.. oisko mitenkään mahollista että tekisit mullekkin?:) www.aanniina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos kiinnostusta tosissaan löytyy, niin mullehan voi laittaa s-postia osotteeseen enbuske.anna@gmail.com ihan vapaasti! jos haluat että piirtelen sulle bannerin, niin kannattaa kyllä sitte tietää, millasta haluaa :)

   Poista