perjantai 26. heinäkuuta 2013

Viinirypäleiden kokoisia pisaroita


Kaunis ja kuuma päivä. Siihen kuului löysäilyä, turhan karheasta kylpytakista pois kiemurtelemista, hyviä hamppareita, ihana toppi, hiuskriiseilyä ja kauan odotettu kesäteatteri, jolle sai taas nauraa ihan kunnolla - kunnes alko satamaan viinirypäleiden kokoisia pisaroita. Ensin siellä täällä ja sitten kaikkialla. Kun tultiin kotiin, niitä ei enää ollut missään, kunnes yhtäkkiä taivas repesi ja alkoi välkkymään. 
       Muistan, kun olin pieni, ja sanoin, että kun ukkostaa ja sataa, niin taivaassa on siivouspäivä. Ne siirtelee siellä tavaroita ja luutuaa lattioita. En tiiä, niin mie sen aattelin ennen. Samalla, kun aattelin noin, pelkäsin kuollakseni. Sitä en tehnyt vain silloin, vaan pelkään myös tällä hetkellä kuollakseni, eikä auta yhtään, että kattolamputkin helisee, eikä välillä tarvitsisi ollenkaan valoja, koska salamointi valaisee jokaisen huoneen.

Huomenna heti aamusta me lähdetään yhdeksi yöksi kohti Ranuaa ja Mummin miesystävän mökkiä, jossa perinteiset rantasaunonnat ja naku-uinnit on pakko tehdä vielä tällekin kesälle, vielä kun ehtii. Rehellisesti sanottuna en oo hirveän innoissani lähdössä, mutta lähdössä kumminkin. 

Pelkoa aletaan pehmentämään jäätelöllä ja samalla voisin vääntää muutaman postauksen valmiiksi ens viikkoa varten! :)


2 kommenttia:

  1. aww söpö kuva toi alin :DD ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah kiitos kai? oon ihan säikkynä siinä :D

      Poista