perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun viimeinen eli kolmaskymmenesensimmäinen


Koeviikon kahvihetket on se juttu, miksi mie tykkään näistä nenä kirjassa elettävistä päivistä. Kukaan ei oikeasti jaksa olla nenä kiinni kirjassa koko aikaa, joten kokeiden aikasen loppumisen takia on aikaa helposti käyä kahvilla kavereittenki kanssa, joita ei oo taas vähään aikaan nähny.
Eilen vuorossa oli Lumi. Koeviikkoon en ole panostanut ollenkaan.

Mulla on alkanu taas pikkuhiljaa mietityttää kameran rungon vaihtaminen astetta ammattimaisemmaksi, koska minun Sony Alpha a390 on kuitenkin just semmonen alottelijan järkkäri. Mulla harmittaa se, että oon ehtiny tähän kiintyä niin paljon ja tiiän, miten kaikki pelit ja vehkeet toimii. Kaiken lisäksi kaikki Sonyn rungot on sen verran hintavia, että pitää oikeasti tietää, mitä ostaa, ennen ko ostaa (valmistajaa en vaiha, koska objektiiveja kuitenki on). Ja sitten voi tuska, pitäis saaha tämä myytyä pois. Enkä tiiä rungoista oikeastaan yhtään mitään. Onneksi mulla on ens jaksossa valokuvauksen kurssi, niin voin kysyä vähän vinkkejä ja apua meiän taiteilijahörhöopettajalta, kun kuviskoulun oma opettaja on sillä hemmetin äitiyslomalla.

Mutta nyt on perjantai ja varusmiesten saapumispäivä. Huomatkaa monikko.

4 kommenttia:

 1. mä kans kriiseilen mun rungon kanssa.. koska se on rakkauslapsi, niin ei siitä haluttais luopua, mutta sitten kuitenkin ehkä hieman parempi ois kivempi. :) joten jos saat jotain hirveen kivoja vinkkejä, niin jaathan ne tänne jotta voin lueskella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toki voin jakaa tännekki, jos jotaki neuvoa saan! :)

   Poista
 2. Ootko ajatellut jo hintoja sille rungolle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nyt oikein tiiä, kummasta rungosta puhut - tästä minun alottelijarungosta vai siitä, jota oon aatellu ostaa - joten vastaan molempiin! oon nyt siis aatellu, että myisin oman runkoni kittiobjektiivin kanssa pois (helpompi saada menemään) ja hinta pyörii siinä apauttiarallaa kahessa sadassa (jos jotain kiinnostaa ostaa se, niin s-postia tulemaan vaan!). uudesta kamerasta en oo vielä satavarma, mutta ne mitä on katellu pyörii siinä neljänsadan ja viidensadan euron välillä hinnaltaan :)

   Poista