keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden luvun ensimmäinen sivuYhteenkään sädetikkuun en koskenut, enkä alkoholia tippaakaan nauttinut. Ensimmäinen kyllä harmittaa vähän, mutta tänä vuonna uuden vuoden vaihtumisen juhliminen menikin onneksi vähän erillä tavalla, kuin edellisinä. Illalla meille tuli perinteisesti meiän naapuriperhe syömään tortillaa, mutta tänä vuonna mukana oli myös Pinja, joka me Lotan kanssa kotiutettiin aikaisemmin päivällä lentokentältä. Yhentoista aikaan kumminkin Lumi kävi hakemassa minut ja Pinjan kaupunkiin kattomaan ilotulituksia ja samalla saatiin Lontoon tuliaiset (oon rakastunu viiksiseen take away -mukiini ♥). Vaikka Pinjalle heitettiinkin joku pikkunen ilotulitustsydeemi polveen, niin muuten kaikki meni loistavasti - uuden vuoden pusua en saanut, mutta siitä on tainnut tulla jo perinne, ettei se ole enää juttu eikä mikään. Parasta kaveria kun kuitenkin pääsin halaamaan niin kaikki on kunnossa! Oli ihan huippua päästä höpöttelemään Lumin ja Pinjan kanssa, vaikkei kuvista oikein mitään tullutkaan, enkä mie ottanu sitä pulkkaa mukaan. 

Kun kaupungista tultiin kotiin, suuntasin vielä Pinjalle kattomaan Sinkkuelämää ja avautumaan kaikesta, niinkuin yöllä kuuluukin tehdä. Tehtiin myös kunnolla vispattua miksauskaakaota kermavaahdolla ja tyhjennettiin suklaakoria, jos sitten vaikka muistettaisiin, mistä se näyttää tutulta. 

Poikkeuksena muista vuosista, päätin tänä vuonna tehdä muutaman lupauksen - en kuitenkaan sellaisia hankalia, joita en kumminkaan voisi pitää, vaan sellaisia, joista tulee parempi mieli. Aion myös heti seuraavaksi aamukahvia juodessa kirjoittaa kirjeen itselleni vuoden päähän ja aloittaa kirjoittamisen puhtaalta sivulta uudessa päiväkirjassani.

Minusta tästä on ihan hyvä aloittaa. :)
En vaan kyllä ikinä totu tallentamaan kuvia kansioon 2014. Se kuulostaakin niin tyhmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti