lauantai 8. kesäkuuta 2013

Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista


On aika yllättävää, kun kesken löllöilylauantain isosiskon maalariksi valmistunu kaveri tulee kysäsemään vähän arkaillen, että josko voin ottaa hänestä valmistujaiskuvia. Ne kuulema pelastaa. Ei se ollu ku vaatteet päälle (yöpaiassa harvemmin liikun ulkona), kamera kainaloon ja menoksi! Ihan kivoja kuvia tuli ja tällaisen onnistuneen otoksen haluaisin jakaa teiänkin kanssa. Tätä vois melkeinpä harrastaa useamminki... :)
Eli kättä ylös rovaniemeläiset, jos joku haluaa jonkinsortin kuvailuja itsestään minun räpsiminä!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. eikös! mieki tykkään hurjan paljon :)

   Poista
 2. Voisin kuule laittaa asian korvan taakse :) virallisia lakkiaiskuvia ei nimittäin ole vielä otettu

  VastaaPoista
 3. todella hieno kuva & muutenkin kiva blogi! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. kuvaisitko muitakin kuin valmistujaiskuvia ja vähän nuoremmista, yläasteen seiskaluokkalaista? olis mahtavaa tutustuu suhun niin eikö tää olis vähän sellane tilaisuus tutustua? mut joo, en kyllä viitti tulla juttelee ja sitte mulla jännäis liikaa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai! mie kuvvaan vaikka facebook profiilikuvia, ku tykkään kuvaamisesta niin paljon! turhaa jännität, kyllä mulle voi vaikka facebookissa alkaa juttelemaan ja tutustua - mie en pure :)

   Poista
 5. Tosi hyvänlaatunen kuva ja muutenki tosi kiva tää blogi:)

  VastaaPoista
 6. maksaako nää sun ottamat kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harrastuksenahan mie tätä teen, että sinänsä ammattilaisen palkkaa en itelleni voi periä, enkä todellakaan rahan perässä tässä hommassa siis ole, enkä sitä ole koskaan vaatinu. näitä kuvia ottaessani en ees tienny, että rahaa mulle tulisi ja sitäkin tuli niin hurjasti ku viisi euroa, enkä kyllä enempää olisi oikeasti ees ottanu vastaan (naapurin yo-juhlien kuvaus oli eri homma). että siis lähinnä kuvattavan omantunnon mukasesti - maksua en vaadi, mutta en siitä kieltäydykkään :)

   Poista
 7. Mite ois anna, mulle uutta fb profiili kuvaa ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kelpaa! pittää sopia aika ja paikka ;)

   Poista