sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Pöpöt hyökkää ja pään sisällä on vasaroita


"Kuka muka on kesällä kipeänä?" Jenni sano yks päivä niiskutellessaan flunssasena töissä. Niimpä, kuka? Ilmeisesti tämä pöpö on iskeny minuunki, koska homma ei jäänykkään eiliseen kurkkukipuun, vaan tänään oon heränny jo viideltä siihen, että joku hakkaa minun pään sisällä ihan liian lujaa. Oloa ei helpottanu sekään, että kurkku oli myöhemmin herätessäni kaks kertaa pahemmassa kunnossa, eikä Englannista ottamani Lemsip pysyny sisällä. Nenä vuotaa vähän väliä, mutta nyt arvotaan sitä, onko tää perinteinen flunssa vai jonkinnäköstä allergiaa, joka kuulostais kans järkevältä. Aamun jälkeen kaikki vähänen on pysyny onneksi sisällä, mutta päänsärky on vielä kamalempi, mitä aiemmin.

Toisaalta, toinen päivä, jollon yöpaita on in, ei varmaan haittaa ketään, koska huomenna toivottavasti oon jo innokkaana töissä ruuduttomissa housuissa. :)

Eikä tää päivä ihan toimettomana oo menny, kun oon saanu huoneen melkein kokonaan siivottua (uskokaa tai älkää, vaikka oonki jonkinnäkönen perfektionisti, niin kyllä mie saan huoneen sen näköseksi, että siellä ois pommi räjähtäny)! Onneksi tälläkään operaatiolla ei oo kiire, niin pienet köllöttelytauot sängyllä ei oo laittomia.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi sun blogi vaikuttaa ihanalle! Oot hirmu hyvä kuvaamaan & banneri on upee. :>

  ► my-imagination-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oon itekki tässä muutama päivä sitte tullu kamalaan nuhaan ja kurkku hieman kippeee, sammaa kans miettiny että onko allergiaa mutta ei taida ainakaan olla minun kohdalla! Paranemisia!:]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiei! raasuli, yritäppä sieki parantua <3 onneksi mulla on jo yllättävän hyvä olo, eikä tartte missata töitä :)

   Poista