perjantai 10. elokuuta 2012

Dreams are for real

DSC001252012-08-09 13.29.54DSC00122DSC00129DSC00113
paita Primark / bleiseri H&M / farkut ONLY / toppi GinaTricot / korvikset Primark

En yleensä muista minun unia, kun herään. Tänään asia oli kuitenki toisin ja oon onnellinen siitä - oli nimittäin ihan hemmetin ihana uni. Jopa sellanen, että ois saanu olla totta. Ihan oikeasti totta. Tai jos se ei ois totta, niin että kuitenki jotku menneet asiat ois vielä nykyisyydessäki olemassa. Jos tiiätte, mitä tarkotan. Ja sen unen perusteella tein hyvän päätöksen ja kysyin, mitä kuuluu. Helpotti. Tai no en tiiä... Ainaki vähän vaikutti positiivisemmin, kun vastauski tuli. Vois kokeilla useammin. :)

Tänään oli toinen pisimmistä koulupäivistä meiän tämän jakson lukkarin mukaan. Ei se loppujen lopuksi tuntunu pitkältä, varsinki, ku äikän tunti meni lankakerää heitellessä ja nauraessa kaikelle ihan typerälle. Ja hyppimällä sylistä syliin! Ruottin tunnilla naurettiin minun kielimatkan kämppikselle, ku selailtiin sen kuvia Eevin kännykällä. Saatiin ruokavälkällä Eevin kanssa loistoajatus ja meiän kaapin le viikset -teema jatkuu jatkumistaan! Tänään kiinnitettiin peiliki kaapin oveen - totta kai viiksillä. Vika tunti meniki sitte taas kuunnellessa samat vanhat tarinat meiän uskonnonopelta siitä, kuinka se on ollu töissä Alkossa ja kyllä se tietää, miten juoppoja ihmiset on ja plaaplaaplaa... Puhuttiin me perinteisesti tuntikäyttäytymisestä ja arvioimisestaki. Kuuteenkymmeneen minuuttiin sisälty myös poikkeuksellisesti hyvää läppää ja naurua, mutta saa nähä, vaihtuuko perjantai-iltapäivän naurut lähiaikoina kärttyämiseen.

Mulla tekee mieli piirtää. En oo piirtäny pitkään aikaan ja kaikki taito on varmaan lähteny pois (tai ainaki melkein!). Oon tässä useamman kerran jo yrittäny piirtää jotaki, mutta jotenki mikään ei näytä hyvältä ja aina tulee pyyhittyä paperi taas tyhjäksi. Piirustusideoita saa siis heitellä (ja niitä postausideoita vieläki, yhtäkään ei oo tullu...), koska nykyään mulla ei oo kotona oikein mitään tekemistä.
            Innostuin tässä taas selailemaan nettikauppoja ja mulla on ollu hirveä vaateinnostus menossa muutenkin - tiiä sitte, jos lähtisin vaikka shoppailemaan. Ostoslistalla ois ainaki täydelliset farkut - tai ainai semmoset jotka pysyy päällä - koska oon laihtunu sen verran nyt kesän aikana, että nykysissä farkuissa vyötärölle mahtuu reippaasti kaks kättä, eikä vyökään enää auta.
Yritin eilen ehottaa isille, jos ostaisin itelleni uuen puhelimen - iPhone 4sen - mutta vastaukseksi tuli ei, vaikka ite sen maksaisinki. On kuulema ihan hyvä ja toimiva puhelin mulla... Alkaa kyllästyttää, niin oon tässä sitte tänään suunnitellu vähän tuunaavani sen kuoria. Päätin myös tänään, että alan pitämään erilaisia kuvauksia, kunhan inspiraatiolamppu syttyy kavereita mallina käyttäen. Multa on pari muutakin vähän "tuntematonta" kyselly kans, jos kuvaisin niitä - toinen on kylläki bändin promokuvien ottamista, mutta kelpaahan seki. Vaihtelua ainaki!
Tuntuu, että on hirveästi tekemistä, mutta ei loppujen lopuksi mitään.

Kuinka moni muuten huomas uuden bannerin? Minusta se sopii tänne paremmin, ku se mustavalkonen. Vai mitä ootte mieltä? Tykkäättekö vai onko se ihan kamala? :)

6 kommenttia:

 1. Tuo banneri on aivan ihana!:3

  VastaaPoista
 2. onko sillä sun kaverilla oonalla omaa blogia? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan sillä, jos loiskis-postauksessa vilahdellutta oonaa meinaat! okusownwar.blogspot.fi

   Poista
 3. ompas kiva blogi =) ja kaunis on kirjoittajakin! tykkään näistä kuvista tosi paljon, mikä on ihmeellistä koska yleensä en pidä haalennetuista kuvista, mutta tänne ne sopii! :) käythän kurkkaamassa myös mun blogin:


  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hah, otan niin hyviä kuvia, että pakko tykätä! ;) käynpäs kurkkaamassa sinun blogin! :)

   Poista