perjantai 5. lokakuuta 2012

Eeppinen ebin EnbuskeMaailma on muuttunu ja ehkä se sattuu vähän. Sattuu vielä tänään, mutta ehkä huomenna se on jo ehyt ja entinen. Nyt tuntuu kaikki vaan niin hullulta - epärealistiselta. Mulle vois kuiskia kaunista korvaani tai sanoa, je t'aime tellement, enkä haluais tietää mitä se tarkoittaa. Voispa kaiken elää vaan uuestaan, niin hetki ei ois menny ohi. Se hetki, joka ois voinu muuttaa kaiken näkymättömästä jälleen näkyväksi tai kylmästä jälleen palavaksi. Ehkä elämässä pitäisi sittenkin valita se toinen tie, jonka viimeksi olisi tosissaan ollut valitsemassa nelivuotiaana. Hassua. Niin se elämä vaan menee.

Matikankoe ja epäröimistä - onko se vastaus oikeasti 27% vai oonko huono vai huono? Onneks kuitenki sain kaiken laskettua ajallaan, eikä oo enää loppu päivän aikana tarvinnu katua mitään. Meille palautettiin myös enkun epäsäännöllisten verbien kokeen kakkososa, josta tuli 8-. Oon kyllä tyytyväinen siihen, mutta kun kerta annetaan tilaisuus uusia, sai minkä tahansa, niin pakkohan se on. Piru tämän perfektionistipuolen kanssa.
Mulla ois illan suunnitelmissa kerranki pelkkää olemista ja elämistä. Jos nyt tässä jaksaa, niin raahaudun ehkä tuohon naapuriin leipomaan macaronsseja. Ja se Raamattu ois tarkotus nyt oikeasti vihdoin ja viimein päällystää, että se ois sitte mahollisimman pinkki huomenna itupäivässä. Mutta vihdoinki tämmönen ilta. :)

4 kommenttia:

 1. haastoin sut yhteen tommoseen juttuun mun blogissa :)

  http://neamdream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. miten saat ton musiikin tai ton jutun tollee? piilotetuks tai sillee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kokeileppas tätä :)
   http://sunnydaysdarknights.blogspot.fi/2012/07/kuinka-saada-youtube-palkki-valkoiseksi.html

   Poista