sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Hyvänolon haasteSain tämmösen haasteen Chords of my life -blogin Saralta, kiitoksia vain! :)

"Tehtävänä on listata vähintään kymmenen asiaa, jotka tuottaa hyvää mieltä sekalaisessa järjestyksessä, ja laittaa eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle. Ja jos saat tän haasteen uudestaan, niin sun pitää keksiä 5 asiaa lisää."

1  Ruoka. Tutkittu totuus, että ruuasta tulee hyvä mieli, eikä se oikeastaan poikkea minun kohalla. Paha ruoka ei tietenkään tuota hyvää mieltä, jos ei oo ihan hirmunen nälkä ja oot nähny vaivaa ruuan eteen.
Hyvä ruoka, parempi mieli. That's how it goes. 
2  Ystävät. Ne vaan on niin tärkeitä, että ne osaa piristää huonoimpaaki hetkeä (tai no ei aina kaikki, mutta aina löytyy joku, joka osaa siinä tilanteessa). 
3  Hampaiden peseminen. En tiiä, oonko pöljä vai pöljä, mutta oon jotenki tykästyny hampaiden pesemiseen ja oon aina ollukki (minusta ei silti tuu hammaslääkäriä, turha yrittää!). Siitä vaan tulee niin hyvä mieli, kun suu on puhas ja raikas. 
4  Musiikki. Oikeanlainen musiikki oikeassa tilanteessa voi pelastaa päivän. Ja laulaminen sekä pianon soitto tulee kans tähän kohtaan - piristää nimittäin neki mieltä ihan kivasti. Tietysti riippuen laulusta, koska jotku saa aina itkemään tai ahistumaan.
5  Retket ja leirit. Partiossa ja partion ulkopuolellaki. Niissä on vaan niin hyvä meno ja meininki, että ei voi olla nauttimatta! Ja ne jotka ei oo käyny riparia: rippileiri on ihan mahtava, eikä mitään pelkkää jeesustelua!
6  Matkustaminen. Muihin maihin tai eri paikkakunnille. Ihan piristävää vaihtaa maisemaa. Matkailu on muutenki kivaa, kun näkee erilaisia paikkoja ja tutustuu eri kulttuureihin. 
7  Elokuvat ja kirjat. Tykkään kattoa elokuvia ihan hirmusesti ja hyvästä elokuvasta tulee tietenki hyvä mieli kans (ellei se oo nyyhkyleffa, joka tuo surkutunteet esiin). Ja huonolle leffalle voi aina nauraa. Kirjat on kans mun lemppareita, vaikka en nykyään paljon ehikkään lukea. 
8  Valokuvaaminen. Saa ilmasta itteään ja jotenki se on minun juttu. Sitä paitsi jos saa hienon kuvan otettua, niin sehän on oikeasti suuuuuri saavutus!
9  Takassa oleva tuli talvella. Lämmin ja kotosa olo tulee ja kukapa ei siitä tykkäis?
10  Saunominen. Vähän samalla linjalla mennään, ku tuon edellisen kohan kanssa. Saunassa sitä paitsi saa juteltua kivasti oman perheen kanssa ja muisteltua juttuja, joita ei ehkä muuten muistaiskaan.
11  Hyvä koenumero tai muu saavutus. Jos on oikein kovasti tahtonu jotaki ja saavuttanu sen oman työn avulla, niin hyvä olohan siitä tulee, herran jestas! 
12  Se, kun on kaunis olo. Tai muuten vaan nätti - hiukset hyvin, kivat vaatteet. Oon mieki nainen ja joskus vähän pinnallinenki pitää olla. Toisaalta, onhan se välillä ihan kiva, kun hyvältä näyttämistä ei tartte aatella.
13  Kiireettömyys. Välillä on vaan hyvä huokasta ja tehä mitä ite haluaa, sillon ku haluaa.
14  Nukkuminen. Varsinki lämpimän peiton alla.
15  Inside-jutut ja hauskat tilanteet. Niille voi kato nauraa myöhemminki. Ja siitä tulee varsinki hyvälle tuulelle, kun joku pieni lapsi sanoo jotaki hauskaa - esimerkiksi äitin (lastentarhaopettaja) yks hoitolapsi oli tullu parkkipaikan läpi äitinsä kanssa aamulla hoitoon ja sanonu vaikkapa jostaki Ellistä, joka on hoitaja "Ellin auto ei oo täällä, niin se ei oo vielä tullu. Ehkä se on menny töihin." Söpöä. :)

Haasteen saat sinä! Minusta kaikkien pitäis miettiä, mistä tulee hyvä mieli. Joten sinä, tee tämä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti