keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ootetaan vaan millon ne lilluu siinä pinnallaTänään päivän teemana on ollu OVO eli otetaan vähän osumaa! ...eiku eihän sen ihan niin pitäny mennä, vaikka sitte meniki niin. Ekan kerran elämässäni kaaduin mopon kanssa liukkaan maan, hiekan ja liejun yhistelmän takia, kun olin kääntymässä isovanhempieni pihaan. Mulla vissiin vaan huono onni jatkuu tuon mopon kanssa? Itelle ei pahemmin sattunu mitään, mitä vaan tärähti jalka aika pahasti - iso mustelma tulossa turpoamisesta päätellen (Here i come Turkey!) ja jokasella askeleella siihen sattuu. Mopo otti sitte vähän enemmänki osumaa, mutta ei niin pahasti - pintanaarmua molemmille siis vaan.
            Koulupäivä menny nopeasti, ollaan lähinnä istuttu koneella pelaamassa erilaisia pelejä, nyt ku syysloma lähestyy, eikä oo järkevää tehä mitään järkevää. Kuviskoulussaki aika meni nopeasti - tänään ei mentykkään pimiöön, vaan tehtiin surrealistista digitaalitehtävää kuviskoululla. Sain sen melkein valmiiksi! Päivät on alkanu  menemään taas hurjan nopeasti ja tuntuu hassulta, että ysistäki menny jo yks neljäsosa... 

Eilen Lotta täytti 18 vuotta. Täysikänen. Minun ainoa isosisko. Vastahan me oltiin ne kaks pikkutyttöä samalaisissa vaatteissa, samalaiset saparot päässä - voikukkaseppeleistä puhumattakaan. Ne kaks, jotka riiteli siitä, kumman pitää leikkiä ainoalla Kenillä ja kellä on rakastumisvuoro. Aika menee liian nopeasti.

ps. elämässä tapahtuu taas pieniä kivoja asioita, joille saa hymyillä - olla onnellinen.

6 kommenttia:

 1. Onneksi täysi-ikäisyys ei tarkoita aikuistumista, voi mennä hetki että me tuon kaiman kanssa käyttäydytään ikämme mukaan... ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä ois sulle haaste :)

  http://sara-nora.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos! pittääpä taas tehä ja laittaa tulemaan joskus tässä lähiaikoina :)

   Poista
 3. kiva toi eka kuva ! (::
  http://behindthecameramil.blogspot.fi/

  VastaaPoista