keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Liebster-palkinto
Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille.

1  Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle - eli kiitokset Nealle!
2  Valitse viisi blogia ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3  Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin kymmeneen kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 10 uutta kysymysta, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän!

Kysymykset

1  Lempivaatekaupat? H&M ja Zara, mutta sitä ei harmiksi löy'y Rovaniemeltä.
2  Onko sinulla lemmikkiä? Eipä oo, vaikka koira ois ihan kiva.
3  Maa, johon haluaisit matkustaa? Ranskaan, Englantiin ja Italiaan uuestaan! Ja sitte tietenki USA ja Australia ois kivat nähä kans :)
4  Sarjat joita seuraat? Good Wife ja Awkward.
5  Viime todistuksesi keksiarvo? 8.6
6  Tärkeimmät tarvarat, joita ilman et voisi lähteä minnekkään? Kotiavaimet, lompakko ja kännykkä.
7  Henkilö (perheesi ulkopuolelta), jota ilman et voisi elää? Kai mie ilman voisin elää, mutta Pinja, Eevi, Juho ja minun kummitäti on mulle aika tärkeitä perheen ulkopuolisista.
8  Lempikouluaine? Kuvis, musiikki, köksä ja äidinkieli.
9  Puhelimesi soittoääni? Coldplayn Hurts Like Heaven.
10  Miksi aloitit blogin kirjoittamisen? Moni kysyy, mutta kukaan ei tiiä vastausta. En ees lukenu toisten blogeja pari vuotta sitte, kun alotin blogin kirjottamisen.

Oon jälleen kerran laiska, enkä jaksa haastaa ketään, mutta ne, jotka haluaa tehä tämän, niin tehköön! Ja kysymykset teille on nuo samat, mitkä mulle tuli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti