maanantai 5. elokuuta 2013

Ekaluokkalaisen rahapalot

Me käytiin tänään Pinjan kanssa vähän shoppailemassa nyt kun koulutki alkaa ihan kohta. Mitään varsinaisia kouluhommia ei kyllä osteltu kumpikaan vihkoa lukuunottamatta, mutta silti ostospusseista löyty vaikka mitä ihmeellistä (ja minusta ihan liikaa ihmeellistä, rahaa palaa...), joita nyt siis esittelyssä teillekin! :)


 mekko H&M 9.95€ / toppi H&M 9.95€ 

Kyseinen mekkohan multa löytyy jo mustana, jossa on valkosia pilkkuja, mutta koska se oli niin mukava, niin päätinpä sitten ostaa vielä toisenkin, kun niitä vielä löyty - harmi vaan, että mekkokelit alkaa pikkuhiljaa olla jo lopussa... Toppia kattelin Saksastakin, mutta en sitä sieltä napannut mukaani, vaikka se on kyllä melkonen herkku! Onneksi nyt vielä sitte löysin kaupan viimisen kappaleen. 


 huppari H&M 14.95€ / neulepaita H&M 9.95€ 

Tuo huppari on ihana löllöttelyrakkaus ja neuletta tuun varmaan pitämään melkosesti, koska se tuntuu ihan mielettömän mukavalta, vaikka läpikuultavuutensa takia sinne pitää varmaankin laittaa jonkunäkönen härpäke alle. 


 huivi Vero Moda 16.95€ 

Hinta kirpasi, mutta minun huivivalikoima on oikeasti niin surkea, että kun kohdalle sattuu tuommonen mukava kangaspala, jossa on minun piirustusten näkösiä kuvioita, niin mukaan vain! Nyt sitte vaan pittää muistaa käyttääkki, vaikken mikään asusteihminen ookkaan.


 sinivalkoraidalliset bikinit Stadium yht. 10€ / valkoset bikinit Stadium yht. 7.50€ / vihko Suomalainen kirjakauppa 1.75€ 

Bikineitä tiesin katellakkin, koska kuulin, että niitä on melkosessa alennuksessa Stadiumissa. Mie oon yleensä ihan liian myöhään liikkeellä niitä ettimässä, koska kesällä harvemmin uin (uin muutenki aika harvoin) ja kun syysloma lähestyy, niin sitä aina huomaa, että bikiniuupelo alkaa olla taas. Nyt kuitenki kahet löysin ja on aika muksuli, että voin nuita ristiinrastiin käyttää minun punasten bikineittenki kanssa. Vihko on lähinnä koulujuttuja varten, mutta ei sitä koskaan tiiä, mihin käyttöön se lopulta joutuu.

 baseball-lippis Stadium 19.90€ 

  
Mulla vähän hirvittää. Mie ostin lippiksen. Oon viimeksi käyttäny kyseisiä asusteita ehkä ekaluokkalaisena ihan fiiliksissä, joten jotenki kummallisesti pienen pelleilyn jälkeen huomasin, että kyseinen kapistus ei näytäkkään kamalalta päässä ja voin olla taas ekaluokkalainen lippiksineen (kouluun en kyllä laita, se on varmaa!). Hintaki oli aika makea ja nyt pittää sormet ristissä toivoa, että löyän sille jotain käyttöäki...


Mitäpä tykkäsitte? Ja näyttääkö lippis pahalta?

4 kommenttia:

  1. lippis sopii sulle! :) ja muutenki ihania vaatteita :-) mutta ihana, "staduim" tuolla yhessä kohtaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ja hieno banneri c:

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista