perjantai 30. elokuuta 2013

Perjantaielämää


Turhautumisia matikan tunnilla (taas), pakkaamista huomista Ylitorniolle lähtöä varten, lastenhoitokeikan peruuntuminen, urhoollinen prinssi pelastamassa myöhästymiseltä, parhaan kaverin ikävöimistä, mikrobrownieita, kirjeen lähettämisiä (vihdoin), juttelua monelle ihmiselle yhtä aikaa WhatsAppissa, uusia kavereita insideläppineen, postauksen ajastamista, hervotonta naurua viimisillä tunneilla, koulujuttuja viikonlopulle, mustelman esittelyä joka toiselle vastaantulevalle, teehetkiä ja nuortenmessun tai tätä menoa ainakin nuortenillan oottamista. Perjantait on aina vähän tämmösiä. :)

En muuten vieläkään tajua niitä, joitten mielestä lukio on rankkaa ja koulun takia sosiaaliselle elämälle ei oo aikaa. 

Instagramissa edelleen nimellä annadelee jos jotain kiinnostaa.

5 kommenttia:

 1. En kieltämättä itsekkään ymmärrä täysin niitä jotka ei pysty keskittymään mihinkään muuhun ku lukioon, mutta olet ollut vasta pari viikkoa lukiossa niin vielä et voi ihan sanoa ettei lukio ole rankkaa. Kyllä sen tuut huomaamaan vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi olla, että oon väärässä, mutta mulle koulu ei oo koskaan ollu tuskasta! totta kai aina välillä tulee olemaan päiviä, jollon turhauttaa tai väsyttää, mutta oon vielä nyt kolmen viikon jälkeenki tosi innoissani kaikesta, vaikka oonki joutunu tekemään vaikka ja mitä hommien eteen. :)

   Poista
 2. Mitäs leffaa kävit kattoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävin kattomassa elokuun alussa now you see me -leffan ja suosittelen kyllä lämpimästi, ite ainaki tykkäsin! :)

   Poista
  2. Okei, en oo kattonu, mutta jos on hyvä niin häätyypä kattoo :)

   Poista