keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ei mikään paras oloOisin kyllä ihan hyvin voinu edellisen postauksen jälkeen koputtaa puuta, jos se ois vaikka johonki vaikuttanu. Eilen illalla postauksen jälkeen koneella kököttäessäni mulla alko palelemaan ihan järkyttäväksi, karvat nousi pystyyn ja tärisin huolestuttavasti. Ja mitäs muutakaan tapahtu, ku kuume nousi! Ekaa kertaa elämässäni tosin 41 asteeseen, mitä mittari näytti korkeimmillaan yöllä, jollon en oo pahemmin nukkunu, vaan ravannu vessassa, juonu paljon vettä ja kävelly vinoon, koska en tuntenu jalkojani.
Tänään oon sitte ollu kotona isoäitin kanssa, jonka äiti soitti tänne vahtimaan minun olotilaa. Välillä aina nukahan sohvalle, enkä oikein tiiä, mitä tekisin. Mulla on ihan kaamea olo vieläki, vaikka kuume on nyt kumminki siitä neljästäkympistä laskenu. Mitään en oo saanu tänään kunnolla suuhunkaan laitettua ja vesiki alkaa kohta ällöttää... Parasta tässä on kumminki se, että minun ei tarvinnu tänään tehä matiikankoetta ja mulla on lisää aikaa lukea siihen, vaikkaki kaikki se aika todennäkösesti menee parantuessa.

Ja koska arvata saattaa, en oo kameraan jaksanu tarttua, joten kuvat on we♥itistä.

4 kommenttia:

  1. Paranemisia Anna! (: Kyllä se olo vielä siitä helpottaa, kunhan syöt ja lepäät riittävästi! (:
    Ps. Ihana blogi.
    T. eräs naapurisi

    VastaaPoista
  2. kiva blogi, käy ihmeessä kattomassa munki osoitteessa http://emilia-dream.blogspot.fi/, jos nappas nii liity ihmeessä lukiaks ! (=

    VastaaPoista