torstai 6. syyskuuta 2012

Koska sinulla on kumminkin jotain nättiä
Tänään oon taas taidokkaasti eilisen jatkoksi kyhnöttäny kotona sohvalle rakentamassani kelta-vihreä-oranssi-punaisessa peitto- ja lakanasotkussa, tänään tosin ilman kuumetta, mutta koputetaan puuta sen varalta, ettei se taas nousis. Tää päivä on tullu ihan tarpeeseen, koska oon saanu levätä ja olo on sen ansiosta paljon parempi, mitä se eilen oli. Yönki nukuin kunnolla, mikä oli varsinainen saavutus.
                Päivän oon täällä lähinnä katellu ja fiilistelly Disney-elokuvia ja nyt viimisimpänä High School Musicalia, joka oli minun ehdoton ykkönen, kun olin pienempi - totta kai, ku Zac Efron on niiiiiiiin ihana. Oon oikeasti ollu jossaki elämäni vaiheessa ihan hirmunen HSM-fani ja multa taitaa löytyä vieläki jostaki kätköstä kaikki fanilehet, julisteet, faniboxit, nuottikirjat, SingStarit... Kaikki! Mutta ei siitä sen enempää :)

Oon tänään tehny opon pyynnöstä netissä yhen ammatinvalintatestin netissä ja mulle niitten mukaan sopii vaikka mikä - psykologi, pappi, kehitysvammahoitaja, askarteluohjaaja, baarimestari, lastenhoitaja, liikenneopettaja, matkaopas, ensihoitaja, puheterapeutti, äidinkielenopettaja, mielenterveyshoitaja... Taidan kumminki vieläki pysyä tuossa ensimmäisessä ehotuksessa, mitä oon kannattanu jo pidemmän aikaa.

Mua muuten ihan hävettää, mihin päin tää blogi on menossa: kauheaan valitteluun ja huonoihin kuviin. Minun kuvausinto ei oo vaan hirmu maksimissaan, kun oma kameravauva on teillä tietämättömillä ja digipokkari ei vaan sovi minun käteen. Ja nyt oon vaan ollu kotona möllöttämässä, eikä tunnelma oo muutenkaan ollu korkealla, joten näillä on menty. Nyt kuitenki yritän alkaa parantamaan. :)
            Parantamisen varaa ois myös minun koulunkäynnissä, jonka alotan nyt heti tekemällä huomisen läksyt ja lukemalla kokeisiin, etten vaan jää jälkeen - ja mistä sitä tietää, vaikka huomenna menisinki kouluun!

ps. iida olit ihan oikeassa, oli se ihan söpö kuva :)

6 kommenttia: