perjantai 21. syyskuuta 2012

Luomakunnan täydellisyys


Tänään oon värkkäilly kemian tunnilla ekaa kertaa itelle kalanruotoletin ja minusta se onnistu tosi hyvin - vaikkaki nyt päivän mittaa se onki alkanu purkaantumaan, totta kai. Äikän tunnin jälkeen sain olla ihan otettu, ku meiän ope pyys minun vihkoa lainaan, että se saa kopioita minun vihon joistaki tietyistä sivuista, että se vois käyttää niitä opetusmateriaalina - kuulema niin loistavia vastauksia novelleista tulleisiin tehtäviin ja hyvät ajatuskartat. Minusta tuntuu, että jos tää vauhti ja tehtävien loistavuus jatkuu, niin voisin ehkä saadakki kirittyä päättötoikkariin äikästä kympin, mikä mulla on ollu hirmusen kauan aikaa jo haaveena. :) 
Loppupäivä meniki koulussa melko nopsaa kiusaten vähän Eeviä ja kuunnellessa meiän uskonnonopea siitä, miten naiset on luomakunnan täydellisyys. Ja miten aika kuluu ja kello käy - tai sitte aika käy ja kello kuluu, koska se on joutunu vaihtamaan seinäkellonsa vasta, koska se oli niin vanha, eikä enää käyny.

Eilen illalla käväsin minun vanhempien mukana cittarissa (K-Citymarket), missä minun oli tarkotus kattoa itelleni syys-/talvikenkiä. Ei äitin kanssa päästy yhteisymmärrykseen siitä, millaset niiden pitäis olla, mutta sorruin kuitenki ostamaan minun unelmakengät 35 euron hintaan. Vaikka ne oliki alennuksessa, niin minusta ne makso ihan liikaa ja olo on nyt vähän orpo ja köyhä - mutta ainaki osaan arvostaa niitä niin paljon, että kulutan ne puhki!
Äitille oli tullu myös Oriflamen paketti, mistä mulle ajautu iso laukku, Liselotte Watkinsin suunnittelema meikkipussi ja erimittasia helmiä sisältävän helmikorun tai mikä se nyt ikinä onki. 

Nyt suuntaan kumminki pakkaamaan, sillä me lähetään viikonlopuksi Ylitorniolle, minun Isoäidin lapsuudenkotiin. Eka kumminki huristellaan Haaparannalle IKEAan ostamaan mm. hyllyn kannakkeita ja joitaki tavaroja meiän Levin mökille. Saa nähä, että ehinkö ajastamaan yhen haasteen tänne, mutta jos en, niin seuraavaa postausta pukkaa mahollisesti vasta sunnuntaina! :)

4 kommenttia:

 1. voi vittu :DDDDDDDDDDDddd luulekko olevas oikeasti joku täydellinen............ XDXDXD hei mut raksuli sä et oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo tainnu ite missään vaiheessa sanoa, että nainen on luomakunnan täydellisyys? kerroin vaan uskonnonopeni sanoneen niin, että naiset on sellaisia.
   en luule olevani millään tavalla täydellinen, joten sinun rakas anoseni ei tartte siitä huolia :)

   Poista